Za vsa dekleta, mame in babice – za vse kolesarke in tiste, ki to še niste

2. in 3. julij v Ljubnem pri Savinji

Zapeljimo se skupaj novim avanturam naproti!


Društvo Strmina in MahMTB organizirata kolesarski vikend za dekleta v Savinjski dolini.

Vabljene na prijetno druženje deklet, ki imajo rada kolesarska potepanja. Tista manj zahtevna po cesti ali malo bolj zahtevna po stranskih poteh, enodnevna ali večdnevna. Vabljene tudi vse tiste, ki si tega želite, a še oklevate. Čaka vas aktiven, poučen, zabaven, sproščujoč vikend, da si napolnite baterije za nov delovni teden doma in v službi. Vse kar potrebujete je kolo, treking ali gorsko, osnovno kolesarsko opremo in veliko dobre volje. Vsem tistim, ki kolesa nimate ali mislite, da vaše ni dovolj dobro, kolo lahko posodimo.

Z vami bova Tamara iz društva Strmina in Matej iz MahMTB.com. Pa ne pozabite na košček PINK oblačila. PINK je ZAKON! Pripravili smo pester program in za dobrodošlico tudi vrečko presenečenja.

 

Kje: KAMP NATURAVANTURA, Ljubno ob Savinji

Kdaj: 2. in 3. julij 2016 – zbor v soboto ob 9.00 uri

PROGRAM:

Predavanja:

 • o primerni opremi, da boste šle na turo sproščeno in z veseljem
 • o nastavitvah kolesa za udobno vožnjo
 • o vzdrževanju kolesa, vašega najboljšega prijatelja, ki vas ne sme pustiti na cedilu
 • tehniki vožnje, da boste brez težav premagovale ovire na poti

Praktični del:

DSCN7374Vse to boste preizkusile tudi v praksi. V soboto bomo šli na kratko poučno turo, kjer boste imele  nekaj spretnostne voženj, nosile kolo, menjale zračnice…. Slackline vam bo pomagal do ravnotežja, pilates pa sprostil. V nedeljo vas  čakata lažja ali malo težja vodena tura po okolici. Same se boste odločile, katera vam bolj ustreza.

OPREMA:

 • kolo v voznem stanju – treking ali gorsko kolo
 • čelada, primerna obutev, priporočljive kolesarske rokavice, kolesarska oblačila (hlače, majica, vetrovka)
 • majhen nahrbtnik
 • rezervna zračnica
 • plastenka za pijačo, kakšen energijski prigrizek za na turo
 • ležalka za pilates (primerna oblačila)STROŠEK: 50 €V ceni je vključena organizacija, predavanja, pilates in vodenje ture. Stroški nočitve in hrane niso vključeni v ceno in znašajo okvirno 45 € (nočitev, 1x zajtrk in 2x kosilo) in se poravnajo na licu mesta.DSC07441

  PRIJAVE:

  Prijavite se lahko do četrtka, 30.6.2016 oziroma do zasedbe prostih mest na drustvo.strmina@gmail.com ali info@mahmtb.com. Ob prijavi plačilo stroška v višini 50 € na transakcijski račun Društva Strmina SI56 2410 0901 1071 932. Za vsa morebitna vprašanja pokličite na 040 511 517 – Tamara in 041 413 323 – Matej.

  Se vidimo!