— SPACER —

— SPACER —

Matej Hartman in MahMTB vas vabita na drugo kolesarsko druženje. Še enkrat Parenzana! Nobenega stroška in brezplačno presenečenje!

— SPACER —

Ker na praznični vikend vsi niste mogli z nami, gremo v soboto, 16. in nedeljo, 17. maja 2015, še enkrat na Parenzano. Krajša sobotna tura bo primerna za tiste, ki letos še niste veliko kolesarili, nedeljska pa bo prava mtb tura in se bo le delno dotikala trase Parenzane.

— SPACER —

Krajša tura Parenzana – SOBOTA

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%237d7d7d”]Sobotna tura bo nezahtevna. Začeli bomo v Sečovljah, prečkali državno mejo in se v blagem vzponu dvignili nad Piranski zaliv. Pod nami se bo odpirala mreža sečoveljskih solin. Do Grožnjana se v 23 kilometrih lepe makadamske poti dvignemom za 280 metrov. Pogledali si bomo starodavno  mesto in se po bližnjici vrnili v Sečovlje. Skupaj se bo nabralo približno 40 km. V nahrbtniku imejte pijačo, energijsko ploščico ali drug prigrizek, rezervno oblačilo, zračnico, osebni dokument in kakšno kuno. Tik pred Grožnjanom je krajši tunel, zato bo dobrodošla manjša baterijska svetilka.  Med kolesarjenjem je obvezna uporaba  čelade, za turo pa je primerno gorsko ali treking kolo.[/text_block]
— SPACER —

Daljša mtb Parenzana – NEDELJA

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%237d7d7d”]V nedeljo bomo naredili pravo mtb turo. Tokrat bomo začeli v istrskem mestecu Grožnjan. Pot skozi Oprtalj in Motovun bo dolga približno 50 km in tehnično nekoliko zahtevnejša. Nabralo se bo za 800 višinskih metrov vzponov. Sicer pa trasa omogoča sprotno prilagajanje njene dolžine in zahtevnosti skupini. V nahrbtniku imejte popotno hrano in pijačo, rezervna oblačila, zračnico, osebni dokument, kakšno kuno in manjšo lučko, ki nam bo svetila v tunelih. Zaradi nekoliko zahtevnejšega terena je za turo potrebno gorsko kolo.

Čelado na glavo, še prej pa preberite, kako je bilo prvič:

http://mahmtb.com/ostar-pas-i-cijela-obitelj/[/text_block]

— SPACER —


— SPACER —

Kje in kdaj se dobimo?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_color=”%237d7d7d”]V soboto in nedeljo se dobimo ob devetih dopoldne v Sečovljah. Tik pred letališčem je na desni strani veliko parkirišče. Tam bo parkiran avtodom z rumeno mah zastavo. Razlika je v tem, da bomo v soboto sedli na kolesa že v Sečovljah, v nedeljo pa se bomo tu le dobili, potem pa z  avti odpeljali še 15 km do hrvaškega Grožnjana.

Po trasi nekdanje ozkotirne železnice Parenzane smo vam pripravili dve različno zahtevni brezplačni turi, vi pa izberite tisto, ki vam najbolj ustreza.[/text_block]

— SPACER —

BREZPLAČNO PRESENEČENJE

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”center” font_color=”%237d7d7d”]Vsi, ki boste svojo prisotnost potrdili na mail naslov info@mahmtb.com, boste prejeli brezplačno presenečenje (prijava vas ne zavezuje k udeležbi). Sporočite nam ime in priimek ter dan, ko boste z nami.  Ker bomo prečkali državno mejo, imejte pri sebi osebni dokument. Med kolesarjenjem je obvezna uporaba čelade. Za vse informacije smo vam na voljo na spodnjem elektronjem naslovu in telefonu. Veselimo se vašega sporočila ali klica.

Po turi pa analiza v konobi  ;-)[/text_block]

— SPACER —

info@mahmtb.com

tel: 041 413 323

— SPACER —


arrow

BREZPLAČNA knjiga

5 najpomembnejših nastavitev za pravilno držo na kolesu

privacy Varnost vašega elektroskega naslova zagotovljena

— SPACER —


Partnerji

— SPACER —