Sredini MahMTB večeri se vračajo! Od decembra do konca marca se bomo vsako sredo ob 19:00 uri dobili v škofjeloški okrepčevalnici Mah na gorskokolesarskih druženjih.

 

To zimo bomo predstavili Bosno, Livigno, Južno Ameriko, Maroko in Himalajo, etapne dirke 4 Islands in Transdinaro, slovensko turnokolesarsko pot, se pogovorili o nastavitvah kolesa, športni prehrani in spoznali osnove prve pomoči ter srečali mtb božička.

 

Decembrski MahMTB večeri bodo le trije:

 

dscn2805

7. decembra bomo spoznali različne obraze Bosne. Letos smo jo obiskali s tremi skupinami in vsaka jo je doživela lepo, a drugače. Tudi v letu 2017 bomo redni gostje na planini Vranica. Od maja do oktobra se bomo vračali na Prokoško jezero in uživali v samotnih prostranstvih bosanskih hribov. Bosno smo vam predstavili že lani, a bo tokrat povsem drugačna. Bosno smo opisali tudi v dveh sestavkih: Obrazi Bosne in Bosanski hardcore.

 

 


 

dscn254714. decembra boste videli lepote Livigna. A le na fotografijah. V resnici ga boste lahko spoznali od 8. do 15. julija 2017, ko vas bo MahMTB tja peljal na poletne mtb počitnice. To sredo boste spoznali, kaj vam julija ponujamo v Livignu. Apartma je že rezerviran! Preberite si še škandal!

 

 

 

 


 

 

 

dscn478821. decembra nas bo obiskal gorskokolesarski božiček. Vsakemu obiskovalcu bo prinesel darilo. Večja bodo dobili tisti, ki bodo ta večer pokazali vsaj 5 svojih fotografij z gorskokolesarsko tematiko. Najlepša fotografija po izboru gledalcev bo še posebej nagrajena!

 

 

 

 

 

 

Januarja bomo seveda nadaljevali z MahMTB druženji. Na vrsti bodo novi predavatelji z zanimivimi temami. Razpored za vsak mesec bo objavljen na internetni strani www.mahmtb.com in fb strani MahMTB. Vsako sredo ob 19:00 ste vabljeni v okrepčevalnico Mah za športno dvorano Poden v Škofji Loki. Če vas še kaj zanima, lahko pokličete na tel. 041 413 323.

 

Gostitelja MahMTB in Matej Hartman