Tale najava je drugačna od običajnih MahMTB dogodkov. Naši hrvaški prijatelji, organizatorji etapne dirke Mitas 4 Islands, so nas povabili na njihov enodnevni Krka Trophy Maraton.

V soboto, 28. septembra 2019, bodo v zaledju Šibenika že drugič pripravili zabavni (tako pravi šef Tomislav) mtb maraton Krka Trophy. Označili bodo štiri različne trase, od katerih bo ena dišala po enduru, ter ponudili obilo zabave pred in po dogodku.

Hja, hrvaški Nacionalni park Krka ni ravno blizu, zato imamo za vas zanimiv predlog. Organizatorji so nam ponudili paket z znižano štartnino. V Drniš gremo z MahMTB kombijem in si delimo potne stroške, še prej pa tam pa najdemo ugodno nočitev.

Od Ljubljane do Drniša je kar nekaj kilometrov, ki jih tik pred štarom nihče ne želi prebiti v avtu. Zato bomo šli na pot v petek popoldne in v soboto spočiti stali na štartu. Kaj pa povratek? Glede na obljube ekipe 4 Islands, se nam po dirki ne bo mudilo domov. Nedeljo lahko zato izkoristimo za kopanje ali še kakšno kolesarsko furo ob morju.

Na voljo imamo 8 znižanih štartnin in 8 mest v kombiju. Sezona lova je odprta!

Prijave in vse informacije na na telefon 041 413 323 ali mail naslov matejmah@gmail.com 

Vse o Krka Trophy maratonu lahko izveš na uradni strani maratona

Fotografije je prispeval organizator