Posočje

Smaragdna Soča je 137 kilometrov dolga alpska reka s skrivnostnim izvirom v Trenti. Kolesarske ture v Posočju so splet domačnosti, miru, zgodovine, pa tudi adrenalina. Krasna si, bistra hči planin...

V Soški dolini je prva svetovna vojna pustila globoke sledi. Od takrat je minilo že stoletje, mi pa smo te sledi spremenili v kolesarske poti. Kaj bi dolina Soče brez mulatjer? Mimo zapuščenih rovov vas bomo peljali do podrtih kavern. Zvok kravjih zvoncev nas bo spremljal na poteh do planin, ki so znova zaživele. Po legalnih poteh bomo pogledali v Triglavski narodni park. In preden bomo skočili v toplo Nadižo ali mrzlo Sočo, še poiskali najbolj zahodni košček Slovenije.


Najlepša slovenska enodnevna tura

Kje se dobimo? V Tolminu, Kobaridu, Bovcu ali nekje vmes? Od tam bomo šli iskat najlepšo slovensko turo.  Če je ne bomo našli danes, jo bomo iskali spet jutri. Ali pa naslednji teden. Za skok v Posočje je dovolj tudi en dan. In doživeli boste tisti splet domačnosti ... in adrenalina. Kje se že dobimo? Pokličite nas!

tel: 041 413 323
info@mahmtb.com

Prelep slovenski gorskokolesarski vikend

Ko v gorah skopni sneg, je pravi čas, da začnete razmišljati o kolesarjenju v Posočju. Petkovo popoldne bo uvod v vikend, ki ga bomo preživeli na gorskem kolesu. Izbrali bomo dve turi, ki vas bosta v nedeljo z nasmejanim obrazom pospremili domov. Prijazni domačini bodo naši gostitelji. Mi se jim bomo najlepše zahvalili tako, da se bomo k njim še vračali.

Gorskokolesarski teden, primeren za predstavitev Slovenije vašim gostom iz tujine

Slovenija, od kod lepote tvoje? Tako so zapeli legendarni Avseniki. Mi vam za teden oddiha predlagamo le košček vsega lepega - dolino reke Soče. Ta gorskega kolesarja hitro navduši. Po vsej dolini so čez pobočja raztegnjene stare vojaške oskrbovalne poti - mulatjere, ki so ponekod še komaj vidne. Pa vendar jih znamo ujeti in se po njih zapoditi v nov dan. Ture bomo nizali na ogrlico, ki nam bo na koncu prikazala življenje v Posočju nekoč in danes. Kjer se konča, se spet začne.


info@mahmtb.com

tel: 041 413 323

FOTOGRAFIJE IZ POSOČJA