Hrvaška obala in otoki

Lepota je v očeh opazovalca. Ko bomo kolesarili tik ob morju, se povzpeli na vrhove z najlepšimi razgledi na jadranske otoke in počivali v senci tisočletnih mest, se boste strinjali: najlepša je hrvaška obala.

Ture po hrvaški obali so neverjetna sestavljanka nasprotij.  Ostro kamenje in mehka terra rossa. Dotik morja in skoraj dvatisočak Vaganjski vrh (1757 m). Vrvež na plažah in mir borovih gozdov. Ribičeva barkača in naše  gorsko kolo. Prav z njim bomo to sestavljanko najlepše sestavili. Letni čas pri tem sploh ni pomemben. Istra, Kvarner in Dalmacija nas pričakujejo skozi vse leto. In tako blizu so nam.


Sončni vikend v mediteranski idili

Hrvaška obala in njeno zaledje nas pričakujeta kadarkoli. Za  vsak letni čas vam ponudimo ture, ki bodo najlepše zapolnile vikend pri sosedih. Od petka popoldne, ko se dobimo pri vas doma, do nedeljske vrnitve so naša skrb prevoz, prehrana in nastanitev. Dosegljivo nam je vse, od Dragonje do Dalmacije.  Prespali bomo v apartmaju ali hotelski sobi, za kosilo pa se bomo ustavili v najboljši konobi. Če bomo vikend preživeli v avtodomu, nam to omogoča še več svobode.

Sodelujete na hrvaških gorskokolesarskih tekmovanjih? Bi šli tja z avtodomom? Mi poskrbimo za vso logistiko, vi pa se posvetite samo tekmi.


info@mahmtb.com

tel: 041 413 323

FOTOGRAFIJE S HRVAŠKE OBALE