MTB vikend v Medulinu je bil sprva namenjen le dekletom. Ker imamo še nekaj prostih mest, ste sedaj vabljeni tudi fantje. Pogoji so enaki, le da imate 15 eur popusta na prijavo!

 

Drage MTB dame, najprej roza tura, zdaj roza vikend!

 

  • ker rade odkrivate nove poti,DSCN6408
  • ker bi se rade še kaj naučile,
  • ker se rade družite,
  • ker je v ženski družbi marsikaj lažje,
  • ker bi rade tiste majčke.

 

Od petka, 25. septembra, do nedelje, 27. septembra, v Medulinu pri Puli za vas pripravljamo Roza MTB vikend! Dva dneva bomo kolesarili ter se sproti učili veščin gorskega kolesarjenja in ravnanja s kolesi. Steze in poti po nacionalnem parku Kamenjak ter pogledi na Jadransko morje vas bodo navdušili.

 

Predviden urnik naših dejavnosti:

  • Na pot gremo v petek, 25. septembra popoldne in se zvečer nastanimo v hotelu Arcus Residence Medulin.
  • V soboto po zajtrku bomo najprej pregledali in nastavili kolesa. Sledi 40 km dolga krožna tura ob kvarnerski obali. Trasa je položna z 200 m vzpona, a vseeno razgibana in zelo slikovita. Nekaj odsekov bomo izkoristili za učenje tehnik vožnje. Med turo bomo naredili postanek za malico in predavanje o vzdrževanju kolesa. Pred zasluženo večerjo bomo seveda zaplavali v morju, ki je konec septembra še lepo toplo.
  • Po nedeljskem zajtrku gremo kolesarit na Kamenjak. 45 kilometrov dolga pentlja po polotoku bo imela 600 m vzponov. Spet bomo izkoristili naravne ovire za izboljšanje kolesarske tehnike. Kosilo bo tokrat v istarski konobi. Še skok v morje in zvečer pot domov.

 

Prevoz:

Najprej bomo napolnili kombi. Po potrebi bomo dodali še avto. Predvideni stroški prevoza bodo med 10 in 15 evrov na osebo. Seveda lahko pridete tudi s svojim avtom.

 

Nastanitev:

Bivanje je predvideno v hotelu Arcus Residence v Medulinu. Po trenutnih cenah znašata nočitev s polpenzionom ter druga nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 65 € na osebo. Upam, da bomo ceno še znižali.

www.arcus.hr

 

Potrebujete:

Gorsko kolo s profiliranimi gumami, čelado, kolesarski nahrbtnik, bidon ali meh za pijačo in vsaj eno rezervno zračnico. Oblačila po potrebi (roza zaželjena), dobra volja obvezna. Vsaka udeleženka mora imeti sklenjeno dodatno turistično zavarovanje (Coris) oz. potrjeno planinsko izkaznico.

Če kateri manjka kakšen del opreme, imamo nekaj na zalogi ali ji pomagamo pri izposoji.

 

 

Stroški:

Stroške prevoza, bivanja v hotelu in nedeljskega kosila plača vsaka sama. Prispevek za organizacijo je 60 € za dekleta in 45 eur za fante. Znesek zajema organizacijo vikenda, vodenje tur, sobotno malico,  ter vrečko s presenečenji.

DSCN6444

 

Prijave in vse informacije na mail info@mahmtb.com ali telefon 041 413 323. Prijava je potrjena po vplačilu prispevka 60 (45 za fante) eur na transakcijski račun:

 

MAH – Matej Hartman s.p.

Hafnerjevo naselje 89 a, Škofja Loka

TRR: SI56 0700 0000 0323 585

Namen: mtb vikend

 

Od 16. do 18. oktobra bomo pripravili še en MTB vikend, že na začetku namenjen vsem, tako dekletom, kot fantom.

 

 

Matej Hartman, MahMTB

info@mahmtb.com     telefon: 041 413 323